5 x stoere Vaderdag cadeau tips

5 x stoere Vaderdag cadeau tips

Door Evy

Heb jij je moeder op Moederdag flink verwent? Dan is bijna je vader aan de beurt! En wel op zondag 19 juni: Vaderdag. Laat weten wat hij voor je betekenden verras hem met een stoer cadeau. Kom je er niet helemaal uit wat voor cadeau goed bij jouw vader past? Dan hebben wij 5 stoere tips voor je! Zet jouw lieve, mooie en vooral stoere vader in het zonnetje met één van deze vijf stoere Vaderdag cadeaus:

  1. Bear Grylls Overlevingsuitrusting

Bijna elke vader heeft wel eens van hem gehoord: Bear Grylls, de survivalspecialist die geen uitdaging uit de weg gaat. Overnachten in een karkas, stijle wanden beklimmen zonder zekering en met zelfgemaakte bootjes wilde rivieren trotseren, Bear Grylls heeft het gedaan. Benieuwd hoe je vader in dit soort situaties zal reageren? Geef hem dan dit stoere overlevingspakket cadeau en stuur hem de wildernis in!

  1. Superman Badjas

Staat je vader altijd voor je klaar en is geen situatie te lastig? Vind jij je vader een echte superheld?  Laat hem dan vliegend uit de badkamer komen met deze stoere Superman badjas. Laat je vader  in deze badjas heerlijk ontspannen na zijn drukke werkdag.  Vader zijn is namelijk intensief werk en hij kan elk moment van rust gebruiken!

  1. De Barbecue Branding Tool

Staat jouw vader als de zon schijnt meteen buiten bij de barbecue? Is hij helemaal verzot op een lekker stukje vlees? En kan hij er absoluut niet tegen als er iemand met zijn biefstuk vandoor gaat? Geef je vader dan de Barbecue Branding Tool cadeau! Met deze tool zal geen stukje vlees meer in de verkeerde handen vallen.

  1. Bier wereldreis geschenkdoos

Laat je vader op wereldreis gaan! Geen dure vliegtickets, zware rugzakken en lange wachtijden op de verschillende vliegvelden. Met dit bierpakket bezoekt je vader namelijk alle uithoeken van de wereld vanuit zijn luie stoel, voor de buis. Dit pakket bevat 9 flessen bier, allen afkomstig uit een ander continent. Een echte aanrader voor de bierliefhebbers.

  1. Baardverzorgingsset

Heb je helemaal genoeg van de onverzorgde baard van je vader? Is hij nu toch echt te lang? Geef je vader dan dit baardverzorginsset cadeau. Met deze set ziet hij er weer pico bello uit en kun je weer met een gerust hart met je vader de straat op. In het pakket zitten verschilllende verzorgingsoliën en wassen die de baard perfect styleren. Het setje wordt geleverd in een mooi metalen doosje.