Lingerie topmerken voor zomerse prijsjes

Lingerie topmerken voor zomerse prijsjes

Door Evy

De zomer is er! Misschien ben je al lekker bruin en wil je een nieuw lingeriesetje of je gaat nog met vakantie en wilt de blits maken met een uitdagend setje? Dan kun je helemaal los bij Dutch Designers Outlet 
Het leukste is: het is nog vriendelijk voor je portemonnee ook!

Basic reissetje

Na het inpakken van je koffer ben je klaar voor de reis, maar kom je tot de conclusie dat je eigenlijk helemaal geen fijne BH meer hebt en je broekjes zijn ook niet meer wat ze geweest zijn. Je kunt ook nog altijd een nieuw setje kopen dat zo comfortabel mogelijk zit.

Vamos a la playa

Aangekomen op het zonovergoten paradijs en ben je helemaal klaar om te shinen op het strand met een van de leuke bikini's of badpakken!

Cocktails en siësta

's Avonds is het tijd voor een heerlijke verkoelende cocktail. Voel je extra sexy en uitdagend als je op de dansvloer staat met een BH en string van Dutch Designers Outlet.

The day after

Na een geweldige nacht is het tijd om even bij te komen in de schaduw of op bed in een lekker comfortabel broekje en top. Of in een fijn soepel jurkje.

Niet met vakantie?

Ga je niet met vakantie en ben je op zoek naar andere merken of andere lingerie? Op de site kan je aangeven wat je zoekt, welk merk, in welke kleur en in welke maat. Dat maakt de zoektocht naar een leuk, fijn en comfortabel setje of een sexy, uitdagende body een stuk makkelijker. 
Ook voor de man is er genoeg te vinden. Van boxershorts tot zwembroeken.