Race stuur, Carbon velgen en led interieur

Race stuur, Carbon velgen en led interieur

Door Rick

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het tegenwoordig online kopen. Van hotdog makers tot wafelijzers in de categorie funcooking tot een breed scala aan design tijdschrifthouders Hoewel de markt voor tijdschrifthouders zal afnemen, zien we juist in de automarkt een enorme toename in de vraag naar het personaliseren en customizen van auto’s.

Er zijn 13 in een dozijn van iedere auto die van de lopende band afgerold komt. Dat terwijl de wens steeds groter wordt om auto’s naar eigen smaak aan te passen. Voor de snelle rijder heb je bijvoorbeeld Simoni racing sturing zoals de X5 Poly Pelle (bijvoorbeeld bij Mijnautoonderdelen.nl voor 79 euro).

Soms zijn accessoires niet alleen stoer of blits, maar ook vooral handig. Vooral voor iedereen met kinderen weet wat voor een drama een lange autoreis kan zijn. Met een organizer voor in de auto, heb je achter de stoel extra vakken waardoor je handig allerlei zaken mee kan nemen. Je ipad met een powerbank, zodat ze altijd bezig gehouden kunnen worden. Drinkbekerhouders, zoudat ze niet uitgedroogd raken en allerlei andere zakjes voor boeken, doekjes om ze schoon te houden en meer. Onmisbaar voor iedere ouder die op vakantie gaat en te bestellen bij diverse partijen zoals bijvoorbeeld via bol.com.

Wie echt iets wil uitstralen gaat zijn auto personaliseren met carbon velgen. Niet alleen bespaar je gewicht en is het oersterk. Een nadeeltje nog…het is niet goedkoop. Sterker nog carbon is een aardig duur materiaalsoort en daarom alleen voor de serieuze online kopers. Wheelpoint.nl heeft een aantal carbon velgen in de exclusieve sectie beschikbaar.

Car wrapping was het helemaal een aantal jaar geleden, dat is iets minder geworden maar nog steeds een populaire manier van je eigen auto personaliseren. Je kan immers helemaal los gaan kwa design. Je kan tegenwoordig online je design uploaden en krijgt het zo thuis gestuurd of je kan naar de dealer gaan om het daar te laten installeren.

We blijven in de categorie blits zitten met fun lights voor het interieur, zoals een blauwe speakkerring. Voor slechts €8,90 en online te bestellen geen slechte deal lijkt ons!